De Mediator – Eelke Bokelman

Mijn motivatie als mediator bij echtscheidingsbemiddeling is voornamelijk dat ik beide partijen zo neutraal mogelijk ondersteun, informeer en adviseer. Bovendien behartig ik vanuit de kinderen gezien hun belangen, zij staan vaak gedwongen aan de zijlijn.

Al vroeg in mijn leven wist ik dat ik aan de ene kant met mensen wilde werken, aan de andere kant trok de financiële wereld me ook. Na een sociale studie (HBO-CMV) ben ik de financiële en organisatorische ladder opgeklommen in de televisiewereld. Als productieleider was ik verantwoordelijk voor verschillende televisieseries en een aantal documentaires. Daarmee heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van budgettering, teambegeleiding/ coaching, communicatie, onderhandelen en omgaan met mensen met verschillende en/of tegengestelde belangen.

Daarna ben ik mezelf gaan ontwikkelen als regisseur en eindredacteur. Hier leerde ik door middel van de interviewtechnieken goed te luisteren, door te vragen en snel tot de kern van een kwestie te komen.

Zelf ben ik een aantal jaren geleden gescheiden. Als gevolg hiervan heb ik zelf de hele procedure doorlopen met behulp van een mediator, hierdoor kan ik me dus goed inleven en weet ik wat er bij welke fase speelt. Dit vind ik in de rol als mediator een kerncompetentie.

Als laatste mijn persoonlijk profiel: Eelke Bokelman – betrokken, nieuwsgierig, open, integer, betrouwbaar, daadkrachtig en inspirerend.

 

In onderstaande links is informatie te vinden, over bijvoorbeeld scheiden en daarnaast handige formulieren:

Reviews

Jan 17, 2017 by We waren erg tevreden over de mediation door Eelke: professioneel, maar toch met veel persoonlijke aandacht. Een goede mix tussen betrokkenheid en voldoende afstand. Echt een meerwaarde boven scheiden via internet en nog met handige tips bovendien. Zeker een aanrader! Het hele traject was in een aantal weken afgerond en dat was ook echt een plus.

– Marianne

Vertrouwd en professioneel Feb 08, 2017 Eelke is een fijn en goed mens. Behalve dat het erg fijn is dat de scheiding praktisch vorm krijgt in een toch al heftige periode zit er ook echt een betrokken maar professionele dame voor je. Oog voor kinderen en emoties. Mede door haar inzet onze scheiding rond kunnen krijgen binnen drie maanden. Eelke, bedankt voor alles, het gaat je goed!!

– Jacqueline en Serge

Erg tevreden over de mediaton Oct 20, 2016 Ik heb onze mediationgesprekken als zeer vakkundig ervaren. Fijn ook dat onze kinderen werden betrokken zodat ze ook gehoord werden. Duidelijke en heldere communicatie. Erg tevreden over !

– Anoniem

Professioneel Sep 27, 2016 Als mensen gaan scheiden is dat nooit leuk. Daarom is het geweldig dat er mensen zijn zoals Eelke Bokelman. Ze is een luisterend oor, heel professioneel en ze kiest absoluut geen partij. De mediation is prima verlopen. Eelke, bedankt voor alles !!

– Irene

Jan 12, 2016 by Ik vind dat Eelke onze mediation fantastisch heeft gedaan. Ze weet precies de juiste toon te treffen tussen emoties en praktische zaken. Ik heb hier een heel goed gevoel over. Dit had niet beter gekund.

– J. Kila

Bekijk ook

Inkomen en financiën

De financiële aspecten rondom een scheiding kunnen voor veel onrust en onzekerheid zorgen. De financiële situatie tijdens het huwelijk is vaak goed en daarop is het uitgavepatroon gebaseerd. Maar hoe zit dit na de scheiding?

Wat kost een scheiding

Eén van de vragen die mij vaak worden gesteld is: wat kost een scheiding? Ik vind het belangrijk om daar transparant over te zijn. Wat jouw scheiding kost, is afhankelijk van de duur van het traject.